Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Vegan Health Oral Spray

Περισσοτερες Οψεις

Vegan Health Oral Spray
Το προϊόν είναι:
Κατάλληλο για vegans
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Κατάλληλο για τις εγκύους
Δεν περιέχει γλουτένη

Το Vegan Health Oral Spray περιέχει ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών για την υποστήριξη της υγείας των vegans, όπως η βιταμίνη D3 (Vitamin D3V® 100% από φυτική προέλευση), η βιταμίνη Β12, ο σίδηρος και το ιώδιο. Το σκεύασμα παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών αυτών ουσιών που συνήθως υπολείπονται στη διατροφή που ακολουθούν οι vegans και οι χορτοφάγοι και είναι εγκεκριμένο από την Vegeterian society UK ως κατάλληλο για vegans.

Ποιος το χρειάζεται;

Αυτό το συμπλήρωμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για vegans και χορτοφάγους, ωστόσο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν άφοβα και εκείνοι που χρειάζονται αυτά τα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα όσοι έχουν κοιλιοκάκη . Τονίζεται πως το Vegan Health Oral Spray περιέχει βιταμίνη D3 (Vitamin D3V®)100% από φυτική προέλευση ένα μοναδικό συστατικό πατενταρισμένο και εγκεκριμένο από την Vegetarian Society UK ως κατάλληλο για vegans.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 51121/24-04-2019. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Το σπρέι παρέχει 4 βασικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, παρακάμπτοντας το έντερο. Τα μικροσκοπικά σταγονίδια μέσα στο σπρέι απορροφώνται ταχύτατα από το στοματικό βλεννογόνο, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική βιοδιάθεση των θρεπτικών ουσιών.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D (Vitamin D3V® 100% από φυτική προέλευση) υποστηρίζει ένα φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στη διατήρηση των οστών και των δοντιών και υποστηρίζει τη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία.

Βιταμίνη Β12

Η Β12 χρησιμοποιείται με τις μορφές της μεθυλοκοβαλαμίνης όσο και της αδενοσυλ-κοβαλαμίνης συμβάλλοντας στον μεταβολισμό, το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην φυσιολογική ψυχοσυναισθηματική λειτουργία.

Σίδηρος

Συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης, στην γνωστική λειτουργία και υποστηρίζει το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Ιώδιο

Υποστηρίζει την γνωστική λειτουργία, συμβάλλει στην υγεία του δέρματος και στη λειτουργία του θυρεοειδούς.

Οδηγίες

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να έρθει πάνω το προϊόν. Συνιστώνται 4 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή πρωί –βράδυ από δυο) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί να γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως. Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση.

Δοσολογία

4 ψεκασμοί περιέχουν 3000 IU (75 μg) βιταμίνης D3 (Vitamin D3V® 100% από φυτική προέλευση), 6 μg βιταμίνης Β12 (2 μορφές), 5 mg σιδήρου και 150 μg ιωδίου.

3 – 5 ετών – ένας ψεκασμός
6 – 8 ετών – δύο ψεκασμοί
9 – 12 ετών – τρείς ψεκασμοί
13 ετών και άνω – τέσσερις ψεκασμοί

Κατάλληλο για Vegans και χορτοφάγους – πιστοποιημένο από την VegetarianSociety ως VeganApproved

Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη (Κοιλιοκάκη)

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών

Αποθήκευση

Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες.

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Προειδοποιήσεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση . Η υπερβολική κατανάλωση ξυλιτόλης μπορεί να έχει καθαρτικό αποτέλεσμα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Η υπερβολική κατανάλωση σιδήρου (που αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί από το συγκεκριμένο προϊόν) μπορεί να είναι επιβλαβής για τα μικρά παιδιά.

Συστατικά

Νερό, ξυλιτόλη, ο γαλακτωματοποιητής (κόμμι ακακίας, λεκιθίνη ηλίανθου), σίδηρο στις μορφές erric sodium edetate (iron), ferric ammonium citrate (iron), γλυκερίνη, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, σορβικό κάλιο, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), πυκνωτικό (κόμμι ξανθάνης), γεύση μούρων, ιωδιούχο κάλιο (ιώδιο), χοληκαλσιφερόλη (D3) 100% φυτικής προελεύσεως, 5-δεοξυαδενοσυλκοβαλαμίνη (Β12), μεθυλκοβαλαμίνη (Β12).

Διατροφικές πληροφορίες
Η ημερήσια δόση (4 ψεκασμοί) περιέχει EC NRV
Βιταμίνη D3 3000IU / 75μg 1500%
Βιταμίνη B12 6μg 240%
Σίδηρο 5mg 36%
Ιώδιο 150μg 100%
*EC Nutrient Reference Value

FAQs

Γιατί το Boost B12 έχει 1200 μg ενώ το σπρέι Vegan Health έχει μόνο 6 μg;

 

Το Vegan Health έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα συνιστώμενα επίπεδα θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για την επαρκή κάλυψη των αναγκών των vegans και των χορτοφάγων. Απεναντίας το Boost Β12 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει τα επίπεδα βιταμίνης Β12 για όσους αντιμετωπίζουν σαφή ανεπάρκεια.

Ποια είναι η φυτική πηγή της βιταμίνης D;

 

Αν και δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε την ακριβή φυτική προέλευση λόγω της αποκλειστικής πατέντας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η πηγή της βιταμίνης D είναι 100% φυτική – non GMO και Vegan Approved από την Vegeterian Society. Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για την D3V® πατώντας εδώ