Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Magnesium Sleep Mineral Lotion Junior

Περισσοτερες Οψεις

Magnesium Sleep Mineral Lotion Junior

Μια μοναδικά σχεδιασμένη λοσιόν που προάγει τη χαλάρωση σώματος και πνεύματος και προετοιμάζει το παιδί για ένα σωστό και ποιοτικό ύπνο.

Βασισμένη στην επιστήμη της διαδερμικής χορήγησης φυσικών συστατικών
Φόρμουλα ειδική μελετημένη για χρήση σε παιδιά άνω του ενός έτους

Η Magnesium Sleep Mineral Lotion Junior προμηθεύει τον παιδικό οργανισμό, μέσω της εφαρμογής της στο δέρμα, με μαγνήσιο και αιθέρια έλαια λεβάντας και χαμομηλιού.
Κάθε 5 ml (4 αντλήσεις) λοσιόν δίνουν στον παιδικό οργανισμό 37 mg άμεσα απορροφήσιμου μαγνησίου, ένα μεταλλικό στοιχείο γνωστό για τις ευεργετικές του επιδράσεις στο μυϊκό και νευρικό σύστημα. Η μοναδική σύνθεση του πρωτοποριακού αυτού προϊόντος που αναπτύχθηκε στην φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, επιτρέπει στο μαγνήσιο να διεισδύει διαμέσου της δερματικής εντριβής στον οργανισμό, με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στην Magnesium Sleep Mineral Lotion Junior της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί την πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου. Τα εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού έρχονται να πλαισιώσουν τις μοναδικά χαλαρωτικές επιδράσεις του προϊόντος.

Γιατι να το επιλέξω;

Ο αποτελεσματικός, φυσικός σύμμαχος του παιδιού για έναν ποιοτικό και ήρεμο ύπνο.

Οδηγίες

Πιέστε την αντλία 4 φορές και εφαρμόστε τη λοσιόν σε καθαρό δέρμα με ελαφρύ μασάζ, 30 λεπτά πριν το βραδινό ύπνο του παιδιού σας. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την ως μέρος της βραδινής ρουτίνας του παιδιού σας για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Μόνο για εξωτερική χρήση. Κρατήστε την μακριά από την προσοχή των παιδιών.

Συστατικά

Aqua (νερό), dicaprylyl ether, ανθρακικό δικοπρυλυλ, PEG-30 διπολυδροξυστεατικό εστέρα, γλυκερίνη, χλωριούχο μαγνήσιο, βενζυλική αλκοόλη, κεράλα άλβα (κερί μέλισσας), φαινοξυαιθανόλη, οξικό τοκοφερυλεστέρα, linalool, limonene.

Μάθετε Περισσότερα

Χωρίς : parabens, συνθετικά αρώματα, συνθετικά χρώματα.  Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Είναι κατάλληλη για: Παιδιά άνω του ενός έτους