Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Optibac - για το ανοσοποιητικό

Περισσοτερες Οψεις

Optibac - για το ανοσοποιητικό

Το «Optibac-για το ανοσοποιητικό» εμπεριέχει 5 δισεκατομμύρια (5 Χ109) εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και συγκεκριμένα το Lactobacillus paracasei CASEI 431®. Είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα προβιοτικών με βιταμίνη C για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μετά τις ενημερώσεις που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του 2020 και πρόκειται να υιοθετηθούν παγκοσμίως, αυτό το στέλεχος μπορεί τώρα να αναφέρεται και ως Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei CASEI-431.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 49943/8-5-2020. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

-Το «Optibac-για το ανοσοποιητικό» περιέχει το στέλεχος Lactobacillus paracasei CASEI 431® το οποίο έχει δοκιμαστεί κλινικά σε χιλιάδες άτομα με εξαιρετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της ανοσοποιητικής άμυνας. Διαβάστε περισσότερα γιαυτό το μοναδικό προβιοτικό στέλεχος εδώ

-Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος διέρχεται αναλλοίωτο από την οξύτητα του στομάχου και επιβιώνει φτάνοντας στο έντερο.

-Η βιταμίνη C που υπάρχει στο προϊόν, συμβάλει στην υποστήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και στην αντοχή του οργανισμού σε λοιμώξεις.

-Είναι κατάλληλο για γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θηλάζουσες μητέρες, vegans, χορτοφάγους.

-Συνιστάται για καθημερινή χρήση.

 

Οδηγίες

Δοσολογία

1 κάψουλα ημερησίως με το φαγητό, κατά προτίμηση με το πρωινό ή όπως σας υποδείξει ο γιατρός σας.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να δοθεί στους ενήλικες και τα παιδιά 1 έτους και άνω. Πίνετε άφθονο νερό. Για όσους δεν μπορούν να καταπιούν κάψουλες, η κάψουλα μπορεί να ανοίξει και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με ένα κρύο γεύμα ή ρόφημα. Δεν προκαλεί εξάρτηση και μπορεί να λαμβάνεται σε συνεχή βάση.

Αποθήκευση

Λόγω του μοναδικού τρόπου παραγωγής, τα προβιοτικά της Optibac δεν απαιτούν ψύξη κατά την αποθήκευση τους. Αποθηκεύστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Ασφάλεια

Τα προβιοτικά γενικώς, δεν συνιστώνται ( εκτός αν το προτείνει ο γιατρός σας) για όσους έχουν συγκεκριμένα ιατρικά θέματα όπως : όσοι είναι σε ανοσοκαταστολή, όσοι έχουν παγκρεατίτιδα, όσοι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όσοι έχουν μέλαινα κένωση, όσοι έχουν κεντρικό φλεβικό καθετήρα, βρέφη με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή ασθενείς με ανοικτές πληγές μετά από χειρουργική επέμβαση.

Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, γλουτένη, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες.

 

Συστατικά

Το «Optibac - για το ανοσοποιητικό» εμπεριέχει 5 δισεκατομμύρια (5 Χ109) εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και συγκεκριμένα το Lactobacillus paracasei CASEI 431® και επιπλέον 80mg βιταμίνης C. Σταθεροποιητής: μαλτοδεξτρίνη (φυσική πηγή), αντισυσσωματικός παράγοντας: φυτικό στεατικό μαγνήσιο, Υδροξυπροπυλ-Μεθυλοκυτταρίνη

Μετά τις ενημερώσεις που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του 2020 και πρόκειται να υιοθετηθούν παγκοσμίως, αυτό το στέλεχος μπορεί τώρα να αναφέρεται και ως Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei CASEI-431.

 

FAQs

Κάθε προβιοτικό στέλεχος των προϊόντων Optibac περνά εξαντλητικά εργαστηριακά τεστ προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του, η δυνατότητα να προσκολλάται και να αποικεί στο έντερο, η επιβίωση του από τη γαστρική οξύτητα και τα χολικά άλατα και η δράση του έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών.

Η Optibac εγγυάται για τον αριθμό των προβιοτικών στελεχών που εμπεριέχει το κάθε προϊόν της έως και την ημερομηνία λήξης!