Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Optibac - για κάθε ημέρα

Περισσοτερες Οψεις

Optibac - για κάθε ημέρα

Το «Optibac - για κάθε ημέρα» εμπεριέχει 5 δισεκατομμύρια (5 Χ109) εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και συγκεκριμένα το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, το Lactobacillus acidophilus Rosell-52, το Bifidobacterium longum Rosell-175, το Lactococcuslactis Rosell-1058, το Bifidobacteriumbreve Rosell-70, το Bifidobacteriumbifidum Rosell-71 και επιπλέον 88 mg πρεβιοτικές ίνες FOS, καθιστώντας το ως το ιδανικό προβιοτικό σκεύασμα για κάθε ημέρα.

Στο ανθρώπινο σώμα βρίσκονται τόσο ευεργετικά, όσο και παθογόνα βακτήρια. Διατηρώντας μια σωστή ισορροπία μεταξύ τους, προάγεται η πέψη και η καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παραταύτα, η ισορροπία αυτή είναι ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να διαταραχθεί από παράγοντες όπως τα αντιβιοτικά, το άγχος, η γήρανση και η κακή διατροφή. Άτομα με σημαντική ανισορροπία της εντερικής χλωρίδας μπορεί να είναι:

  • Όσοι λαμβάνουν αντιβιοτικά μακροχρόνια
  • Όσοι υποφέρουν από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Άτομα με δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα ή ακμή

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 75266/4-8-2021. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Εσείς γνωρίζετε τι προβιοτικά ακριβώς παίρνετε; H αναφορά ότι ένα προβιοτικό προϊόν εμπεριέχει για παράδειγμα Lactobacillus acidophilus είναι ημιτελής. Υπάρχουν διαφορετικά είδη Lactobacillus acidophilus (πχ Rosell 52, LA-05, NCFM®) με διαφορετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Αναζητείστε λοιπόν το προϊόν που αναφέρει με ακρίβεια το εξειδικευμένο είδος προβιοτικού στελέχους που εμπεριέχει !

Γιατι να το επιλέξω;

Τα μοναδικά στελέχη του «Optibac - για κάθε ημέρα»:

Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και Lactobacillus rhamnosus Rosell-11: Αυτά τα στελέχη είναι μεταξύ των πιο καλά διερευνημένων και τεκμηριωμένων ως προς τη θετική τους δράση, βακτηρίων. Μια σειρά δημοσιευμένων κλινικών μελετών αποδεικνύει την ευεργετική επίδραση αυτών των στελεχών σε περιπτώσεις :

  • Διάρροιας από αντιβιοτικά
  • Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου
  • Ψυχοσυναισθηματικών προβλημάτων
  • Λοίμωξης από H.Pylori
  • Χαμηλής άμυνας του οργανισμού
  • Κολπικής δυσβίωσης
  • Δυσανεξίας στη λακτόζη

 

Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidobacterium breve Rosell-70 και Bifidobacterium bifidum Rosell-71: Αποικούν  κυρίως στο παχύ έντερο και επαναφέρουν την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα.

Lactococcus lactis Rosell-1058: Αυτό το στέλεχος προέρχεται από καλλιέργεια κεφίρ και παρουσιάζει σημαντικές αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Πρεβιοτικές ίνες FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες): Οι μη εύπεπτοι  φρουκτοολιγοσακχαρίτες  μπορεί να λειτουργήσουν ως «τροφή» και να προάγουν την ανάπτυξη μιας σειράς βακτηρίων, ιδιαίτερα των Bifidobacteria.

Οδηγίες

Δοσολογία :

1 κάψουλα ημερησίως με το φαγητό, κατά προτίμηση με το πρωινό ή όπως σας υποδείξει ο γιατρός σας.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να δοθεί στους ενήλικες και τα παιδιά 1 έτους και άνω. Πίνετε άφθονο νερό. Για όσους δεν μπορούν να καταπιούν κάψουλες, η κάψουλα μπορεί να ανοίξει και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με ένα κρύο γεύμα ή ρόφημα. Δεν προκαλεί εξάρτηση και μπορεί να λαμβάνεται σε συνεχή βάση.

Αποθήκευση

Λόγω του μοναδικού τρόπου παραγωγής, τα προβιοτικά της Optibac δεν απαιτούν ψύξη κατά την αποθήκευση τους. Αποθηκεύστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. 

Ασφάλεια

Τα προβιοτικά γενικώς, δεν συνιστώνται ( εκτός αν το προτείνει ο γιατρός σας) για όσους έχουν συγκεκριμένα ιατρικά θέματα όπως : όσοι είναι σε ανοσοκαταστολή, όσοι έχουν παγκρεατίτιδα, όσοι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όσοι έχουν μέλαινα κένωση, όσοι έχουν κεντρικό φλεβικό καθετήρα, βρέφη με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή ασθενείς με ανοικτές πληγές μετά από χειρουργική επέμβαση.

Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες.

Συστατικά

Το «Optibac - για κάθε ημέρα» εμπεριέχει 5 δισεκατομμύρια (5 Χ109) εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και συγκεκριμένα το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, το Lactobacillus acidophilus Rosell-52, το Bifidobacterium longum Rosell-175, το Lactococcuslactis Rosell-1058το Bifidobacteriumbreve Rosell-70το Bifidobacteriumbifidum Rosell-71και επιπλέον 88 mg πρεβιοτικές ίνες FOS.

Μάθετε Περισσότερα

Κάθε προβιοτικό στέλεχος των προϊόντων Optibac περνά εργαστηριακά τεστ προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του, η δυνατότητα να προσκολλάται και να αποικεί στο έντερο, η επιβίωση του από τη γαστρική οξύτητα και τα χολικά άλατα και η δράση του έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών.

Η Optibac εγγυάται για τον αριθμό των προβιοτικών στελεχών που εμπεριέχει το κάθε προϊόν της έως και την ημερομηνία λήξης!