Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Multivitamin

Περισσοτερες Οψεις

Multivitamin

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Multivitamin ενισχύει τον οργανισμό σας με 14 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συνδυάζοντας την άνεση στη λήψη με τη βέλτιστη απορρόφηση, καθώς ο στοματικός ψεκασμός εγγυάται απευθείας διοχέτευση στη κυκλοφορία του αίματος.

Το μοναδικό αυτό στοματικό spray περιέχει όλο το φάσμα των ζωτικών βιταμινών Β, συμπεριλαμβανομένου του φυλλικού οξέος. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, C, D, K1 καθώς και μία σειρά βασικών μεταλλικών στοιχείων, το Multivitamin βελτιώνει μέγιστα τα επίπεδα σωματικής και πνευματικής απόδοσης, ενώ σας βοηθά να αντεπεξέλθετε άριστα στους σύγχρονους εξαντλητικούς ρυθμούς διαβίωσης και στο αυξημένο στρες.

Το σκεύασμα έχει υποστεί μικρο- γαλακτωματοποίηση για γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση εντός της στοματικής κοιλότητας, εξασφαλίζοντας ταχύτερη απορρόφηση  από τον οργανισμό συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μορφή (δισκία, κάψουλες κ.λπ.)  

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος»

Δρ. CharlesHeard, Λέκτορας Πανεπιστημίου Cardiff

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 23010/8-3-2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Βέλτιστη απορρόφηση

Η απόδοση του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι πάντα εγγυημένη, ιδιαίτερα όταν διανύουμε μια έντονα κουραστική ή στρεσογόνο περίοδο. Το Multivitamin, ως στοματικό spray, παρακάμπτει την επεξεργασία από το πεπτικό σύστημα και αντ’ αυτού εκμεταλλεύεται πλήρως το πλούσιο αγγειακό σύστημα του εσωτερικού της στοματικής μας κοιλότητας, για να διοχετεύσει απευθείας την πολυβιταμινούχο σύνθεσή του στην κυκλοφορία του αίματος.

Για να βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο η απορρόφηση από τον οργανισμό, το σκεύασμα έχει υποστεί μικρογαλακτωματοποίηση με αποτέλεσμα όλα τα ενεργά συστατικά του να βρίσκονται στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή. Αυτό εγγυάται γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη συμπλήρωση της διατροφής μας.

Καινοτόμος σύνθεση

Το Multivitamin έχει σχεδιασθεί ειδικά για να ενισχύσει τον οργανισμό μας με μια σειρά από βιταμίνες που συχνά δεν καταφέρνουμε να λαμβάνουμε σε επαρκή ποσά, λόγω των έντονων ρυθμών της σύγχρονης ζωής, της κακής διατροφής ή της χαμηλής θρεπτικής αξίας των ολοένα και πιο επεξεργασμένων τροφών.

Η καινοτόμος σύνθεσή του στηρίζει τον οργανισμό μας με διάφορους τρόπους.

Η βιταμίνη Α συνεισφέρει στην διατήρηση της καλής υφής του δέρματος και της όρασης, η βιταμίνη D είναι κρίσιμη για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ η βιταμίνη C βοηθάει στη μείωση της αίσθησης κόπωσης. Επιπλέον, οι τρεις αυτές βιταμίνες λειτουργούν συνδυαστικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Η βιταμίνη Κ λειτουργεί σε συνεργασία με τη βιταμίνη D για τη βελτίωση της υγείας των οστών, ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητη για την πήξη του αίματος.

Το πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχεται στην πρωτοποριακή αυτή μορφή στοματικού spray είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό των τροφών, την καλή υγεία του νευρικού συστήματος, καθώς και για τη μείωση της αίσθησης κόπωσης.

Δυο ακόμα συστατικά του Multivitamin είναι το Ιώδιο και το Σελήνιο. Το Ιώδιο είναι πολύ σημαντικό για την κανονική λειτουργία του νευρικού μας συστήματος και των ορμονών του θυρεοειδούς, ενώ το Σελήνιο υποστηρίζει μέγιστα τον οργανισμό ως απαραίτητο αντιοξειδωτικό στοιχείο.

Κάθε δόση (4 ψεκασμοί) εξασφαλίζει τα παρακάτω επίπεδα 14 απαραίτητων για τον οργανισμό, θρεπτικών συστατικών:

B12 – 6mcg, 240% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ)

D3 – 800iu, 400% της ΣΗΠ
Φυλλικό Οξύ – 400mcg, 200% της ΣΗΠ
Σελήνιο – 75mcg, 136% της ΣΗΠ
B1 – 1.1mg, 100% της ΣΗΠ
B2 – 1.4mg, 100% της ΣΗΠ
K1 – 75mcg, 100% της ΣΗΠ
Βιοτίνη (B7) – 50mcg, 100% της ΣΗΠ
Ιώδιο – 150mcg, 100% της ΣΗΠ
B5 (Παντοθενικό Οξύ) – 6mg, 100% της ΣΗΠ
B6 – 1.2mg, 85% της ΣΗΠ
A – 600iu, 75% της ΣΗΠ
B3 (Νικοτινικό Οξύ) – 8mg, 50% της ΣΗΠ
C – 20mg, 25% της ΣΗΠ

Οδηγίες

Πραγματοποιείστε τέσσερις ψεκασμούς καθημερινά ή όπως σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός ή ο επιστήμονας διαιτολόγος.

Το Multivitamin είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, καθώς και για ανθρώπους που έχουν κοιλιοκάκη (δυσανεξία στην γλουτένη) ή διαβήτη. Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου της στοματικής βλεννογόνου είναι ιδανικό για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης, καθώς και για άτομα που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση για την θεραπεία της παχυσαρκίας (βαριατρικοί ασθενείς).

Είναι κατάλληλο για ηλικίες από 13 ετών και άνω.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff έδειξε ότι οι βέλτιστες περιοχές απορρόφησης θρεπτικών συστατικών βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στο εσωτερικό της βλεννογόνου του μάγουλου. Ο ταχύτατος μηχανισμός απορρόφησης του πολυβιταμινούχου σκευάσματος Multivitamin εγγυάται άμεση διοχέτευση στην κυκλοφορία του αίματος. Όταν πραγματοποιείτε άμεσο ψεκασμό στις περιοχές αυτές, επωφελείστε όλων των πλεονεκτημάτων της καινοτόμου αυτής σύνθεσης.

Το συγκεκριμένο spray δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με λήψη τροφής, καθώς παρακάμπτει την επεξεργασία από το πεπτικό σύστημα.

Μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το κλειδί είναι να γίνει μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Οι τέσσερις ψεκασμοί μπορεί να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα ή να διαμοιραστούν μέσα στην ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το spray στο στόμα σας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα πριν την κατάποση, προκειμένου να εξασφαλίσετε βέλτιστη απορρόφηση από τη βλεννογόνο μεμβράνη. Αν επιλέξετε να λαμβάνετε και τους τέσσερις ψεκασμούς ταυτόχρονα, καλό θα ήταν να τους διαμοιράσετε τόσο κάτω από τη γλώσσα, όσο και στο πλάι της βλεννογόνου μεμβράνης, προκειμένου να αποφύγετε κορεσμό κάποιας περιοχής.

Συστατικά

Στο Multivitamin περιέχονται…

Νερό, ξυλιτόλη, γαλακτωματοποιητής: κόμμι ακακίας, ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, D-παντοθενικό ασβέστιο, νατριούχος 5-φωσφορική ριβοφλαβίνη, έλαιο τριγλυκεριδίων μέσης αλύσου, υδροχλωρική πυριδοξίνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιοτροπίου, μονονιτρική θειαμίνη, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρωματικές ύλες: φυσικό άρωμα φράουλας και ακτινιδίου, φυλλικό οξύ, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ και υδροξείδιο του νατρίου, παλμιτική ρετινόλη, πυκνωτικό μέσο: κόμμι ξανθάνης, ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο, φυτομεναδιόνη, D-βιοτίνη, χοληκαλσιφερόλη, Μεθυλοκοβαλαμίνη   

FAQs

1.    Πόσο καιρό θα διαρκέσει η συσκευασία?

Η συσκευασία των 25ml περιλαμβάνει 160 μοναδικούς ψεκασμούς. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι τέσσερις ψεκασμοί, οπότε αναμένεται να διαρκέσει 40 ημέρες.

2.   Το στοματικό spray Multivitamin είναι κατάλληλο για παιδιά;

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας.

3.    Πρέπει να λαμβάνω και τους τέσσερεις ψεκασμούς ταυτόχρονα ή μπορώ να τους διαμοιράσω μέσα στην ημέρα?

Αυτό επαφίεται αποκλειστικά σε εσάς. Σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται βέλτιστη απορρόφηση.

Οι έρευνές μας έχουν δείξει ότι οι δύο καλύτερες περιοχές για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα ή στο εσωτερικό της βλεννογόνου του μάγουλου. Όταν πραγματοποιείτε πολλαπλούς ψεκασμούς προτείνεται να διαμοιράζονται στις δύο αυτές περιοχές προκειμένου να αποφύγετε κορεσμό κάποιου σημείου. Η διατήρηση του σκευάσματος στο στόμα σας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα πριν την κατάποση διασφαλίζει την μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών.

4.    Ποια ώρα της ημέρας θα πρέπει να λαμβάνω τους ψεκασμούς?

Οι ψεκασμοί μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το κλειδί είναι να κάνετε το Multivitamin μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν πιο βολικό να πραγματοποιούν τον ψεκασμό κάθε πρωί πριν το ξεκίνημα της ημέρας τους.

5.    Χρειάζεται να το λαμβάνω συνοδεία φαγητού;

Όχι. Ο πρωτοπόρος μηχανισμός του στοματικού ψεκασμού παρακάμπτει την επεξεργασία από το πεπτικό σύστημα, γεγονός που επιτρέπει τη λήψη της πολυβιταμίνης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό. Τα ενεργά συστατικά διαβιβάζονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών του στόματος.