Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Magnesium Oil Body Spray

Περισσοτερες Οψεις

Magnesium Oil Body Spray

Η ανάγκη μας για μαγνήσιο δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η διατροφή (η αναλογία ασβεστίου προς μαγνήσιο είναι στη σύγχρονη διατροφή 20:1 ενώ θα έπρεπε να είναι 1:1 έως 2:1) και ο τρόπος ζωής μας, οδηγούμαστε σε πολύ χαμηλή πρόσληψη μαγνησίου. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στον οργανισμό και εμπλέκεται σε μια σειρά διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της σωστής αξιοποίησης του ασβεστίου, της ομαλής μυϊκής λειτουργίας, της αποκατάστασης μετά από την άσκηση, της προαγωγής της υγείας των οστών καθώς επίσης και της υγείας του δέρματος.

Διαδερμική απορρόφηση Μαγνησίου
Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στο Magnesium Oil Body Spray της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί τη πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου.

Επίσης είναι εξ ολοκλήρου ιονισμένο, επιτρέποντας τη βέλτιστη απορρόφηση του μέσω του δέρματος. Όπως έδειξαν οι μελέτες στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, η απορρόφηση του είναι σταθερή και στη πραγματικότητα αυξάνεται με τη πάροδο του χρόνου. Το ποσό του μαγνησίου που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από τους ιστούς υπολογίζεται με βάση το πόσο διαλυτή είναι η ένωση του μαγνησίου καθώς και τη ποσότητα ιοντικού μαγνησίου που απελευθερώνεται. Τo Magnesium Oil Body Spray της Better You εμπεριέχει εξ ολοκλήρου ιονισμένο μαγνήσιο.

Το προϊόν ανά 10 ψεκασμούς αποδίδει 200 mg (το 57% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης) στοιχειακού μαγνησίου άμεσα βιοδιαθέσιμο. Κανένα ανάλογο σκεύασμα δεν μπορεί να πετύχει την υψηλή βιοδιαθεσιμότητα του  Magnesium Oil Body Spray της Better You!

Να σημειωθεί πως το Διαδερμικό Μαγνήσιο της Better You δεν έχει καμία σχέση με προϊόντα που εμπεριέχουν θειϊκό μαγνήσιο και τα οποία μπορεί να απορροφώνται από το δέρμα, αλλά δεν συγκρατούνται επαρκώς από τον οργανισμό μας, αδυνατώντας να συμβάλλουν στην ουσιαστική αποκατάσταση των επιπέδων μαγνησίου.

Το μεγάλο όφελος, από τη χρήση των προϊόντων Διαδερμικού Μαγνησίου της Better You είναι ότι αναπληρώνουν την απώλεια μαγνησίου που παρατηρείται κατά την διάρκεια της άσκησης αλλά και την ένδεια του, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν τους ταλαιπωρημένους μύες και εξαλείφουν τις κράμπες.

  • Προϊόντα ιδανικά για καθημερινή χρήση.
  • Δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος όπως τα συμπληρώματα μαγνησίου.
  • Να αποφεύγεται η εφαρμογή στις ευαίσθητες περιοχές.

Γιατι να το επιλέξω;

Ο απόλυτος τρόπος για να αναπληρωθούν τα επίπεδα μαγνησίου.

  • • Προσφέρει φυσική αποκατάσταση και «θρέψη» των μυών, ανακουφίζει από την ένταση, τις ημικρανίες, τη δυσκαμψία και τις κράμπες.
  • Κλινικά αποδεδειγμένη δράση έναντι των συμπτωμάτων της ινομυαλγίας (J Integr Med. 2015 Sep;13(5):306-13).
  • • Βελτιώνει την υγεία των οστών, του δέρματος και συμβάλει στην αξιοποίηση του ασβεστίου.
  • • Προάγει τη συνολική ευεξία και χαλάρωση.
  • • Εγκεκριμένο για τη καθαρότητα του, βάση του πιστοποιητικού Informed Sport.
  • Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες αλλά και για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οδηγίες

Προτείνονται αρχικά 5-10 ψεκασμοί σε διάφορα μέρη του σώματος (χέρια, πόδια, ώμοι, πλάτη, κλπ) με σκοπό να φθάσετε σταδιακά τους 10-20 ψεκασμούς.
• Το μαγνήσιο μόλις απορροφηθεί από το δέρμα, κυκλοφορεί σε όλο το σώμα.
Ιδανικά οι ψεκασμοί να εφαρμόζονται μετά το ντους, όταν το δέρμα είναι καθαρό και οι πόροι ανοιχτοί. Ύστερα πρέπει να ακολουθεί μασάζ ενώ δεν είναι απαραίτητο το ξέπλυμα ή το σκούπισμα της επιδερμίδας.
• Κατά την αρχική εφαρμογή μπορεί να νιώσετε για λίγα δευτερόλεπτα ελαφρύ κνησμό, ο οποίος συμβαίνει λόγω της ταχύτητας απορρόφησης του μαγνησίου. Όσο χαμηλότερα είναι τα κυτταρικά επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό σας τόσο πιο αισθητός είναι ο κνησμός. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν πρόκειται για αλλεργική αντίδραση. Μετά από 3 ή 4 καθημερινές εφαρμογές η αίσθηση αυτή εξαλείφεται.

Συστατικά

Συμπυκνωμένο διάλυμα Zechstein Inside® χλωριούχου μαγνησίου (31% χλωριούχο μαγνήσιο). 100% φυσικής προέλευσης χωρίς έκθεση σε ρύπους. Δεν απαιτεί ψύξη.

FAQs

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαδερμικό μαγνήσιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

 

Ναι. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. Το Magnesium Oil Bosy spray, η Magnesium Body Lotion και οι νιφάδες μαγνησίου της Better You περιέχουν μια αγνή μορφή χλωριούχου μαγνησίου, η οποία είναι άριστης φαρμακευτικής ποιότητας, απαλλαγμένη από κάθε ρύπο.

Παίρνω φάρμακα, υπάρχουν αντενδείξεις;

 

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας.

Είναι το μαγνήσιο ασφαλές για χορήγηση από το στόμα;

 

Το Magnesium Oil Body spray και οι νιφάδες είναι απολύτως ασφαλή. Χρησιμοποιούνται μάλιστα στις βιολογικές παιδικές τροφές ως εναλλακτική λύση για το χλωριούχο νάτριο. Ωστόσο, το μαγνήσιο είναι ένα φυσικό μυοχαλαρωτικό και αν πάρετε μια μεγάλη δόση από το στόμα μπορεί να παρατηρηθεί καθαρτική δράση. Με τη διαδερμική του χρήση παρακάμπτετε το πεπτικό σύστημα και κατά συνέπεια το καθαρτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερες δόσεις μέσω του δέρματος.

Ποια είναι η πηγή του εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου;

 

Το χλωριούχο μαγνήσιο είναι ένα διάλυμα που εξορύσσεται στην Veendam της Ολλανδίας από έναν αρχαίο βυθό. Έχει συμπυκνωθεί και καθαριστεί για περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια. Η συγκέντρωση χλωριούχου μαγνησίου είναι 31%, απόλυτα σταθερή έτσι ώστε να αποφευχθεί η κρυσταλλοποίηση. Το διάλυμα άλμης που συγκεντρώνεται στην επιφάνεια είναι αυτό που εμφιαλώνεται για το Magnesium Oil Body spray και τις νιφάδες μαγνησίου της Better You. Δεν προστίθεται τίποτα άλλο με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αγνό.

Μπορώ να πάρω υπερβολική δόση μαγνησίου;

 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερδοσολογία όταν χρησιμοποιείται το διαδερμικό μαγνήσιο.