Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

DLuxPregnancy

Περισσοτερες Οψεις

DLuxPregnancy

"Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ένας μοναδικός συνδυασμός βιταμινών ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της εγκύου.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο προϊόν σε μορφή στοματικού spray που εγγυάται βέλτιστη απορρόφηση των αναγκαίων βιταμινών από τον οργανισμό σας, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα.

Το DLuxPregnancy αποτελεί την πλέον αποτελεσματική εναλλακτική στις ταμπλέτες και τις κάψουλες και είναι η ιδανική λύση για τις έγκυες που υποφέρουν από ναυτίες.
Κάθε δοσολογία (5 ψεκασμοί) εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποσότητα βιταμίνης D3 (1.000 IU - 25mcg) καθώς και τις συνιστώμενες ποσότητες φυλλικού οξέος (400mcg), βιταμίνης Β12 (6mcg) και το 100% των απαιτούμενων ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες Κ, Β1 και Β6 (σύμφωνα με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη).

Είναι το πιο βολικό κι εύχρηστο συμπλήρωμα για τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους ή θηλάζουν, φυσικά εμπλουτισμένο με υπέροχη γεύση ροδάκινου και μάνγκο.

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος»
Δρ. Charles Heard, Λέκτορας Πανεπιστημίου Cardiff

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 23008/8-3-2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Βέλτιστη Απορρόφηση

Το DLuxPregnancy μπορεί να εγγυηθεί επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό που κανέναν άλλο συμπλήρωμα δε μπορεί να ξεπεράσει.
Η απόδοση του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι πάντα εξασφαλισμένη και επιδεινώνεται περαιτέρω από τις συχνές ναυτίες που ταλαιπωρούν τις έγκυες, επιφέροντας δυσμενή αποτελέσματα στην απορρόφηση των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών. Το DLuxPregnancy παρακάμπτει το πεπτικό σύστημα αξιοποιώντας τον γρηγορότερο και πιο αποδοτικό μηχανισμό απορρόφησης που υπάρχει.
Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff απέδειξε ότι οι βέλτιστες περιοχές για την απορρόφηση της βιταμίνης D σε spray βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στη βλεννογόνο του μάγουλου. Ο ψεκασμός στις περιοχές αυτές μεγιστοποιεί τόσο την ταχύτητα όσο και το επίπεδο απορρόφησης της ζωτικής αυτής βιταμίνης από το κυκλοφορικό μας σύστημα. Όταν χρησιμοποιείτε το DLuxPregnancy κάντε απευθείας χρήση στις περιοχές αυτές και επωφεληθείτε των ευεργετικών αποτελεσμάτων του πρωτοποριακού αυτού μηχανισμού απορρόφησης.
Η βιταμίνη D3 είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη. Η σύσταση του DLuxPregnancy έχει διαμορφωθεί σε αντίστοιχη βάση, ενισχύοντας έτσι τα επίπεδα απορρόφησής του. Το περιεχόμενο έλαιο εναιωρείται σε διάλυμα λεκιθίνης ηλιέλαιου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή, από τον πρώτο ψεκασμό μέχρι τον τελευταίο.

Καινοτόμος σύσταση

Η βιταμίνη D είναι καθοριστική για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, για σωστή μυϊκή ανάπτυξη καθώς και για γερά δόντια και οστά.
Τα νεογνά γεννιούνται με σχεδόν τα μισά επίπεδα βιταμίνης D από αυτά που διαθέτει η μητέρα τους και τεκμηριωμένα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, το συντριπτικό ποσοστό των εγκύων γυναικών που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους σε βιταμίνη D με κάποιο συμπλήρωμα, παρουσιάζουν ανεπάρκεια ή έλλειψη σε D.
Επιπρόσθετα η βιταμίνη Κ λειτουργεί σε συνεργασία με τη βιταμίνη D, για να ενισχύσει την καλή υγεία των οστών, ενώ παράλληλα είναι ζωτικής σημασίας για την πήξη του αίματος.
Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τις εγκυμονούσες γυναίκες καθώς και για εκείνες που σχεδιάζουν να συλλάβουν και η χρήση συμπληρώματος κρίνεται απαραίτητη. Αυτή η βασική βιταμίνη λειτουργεί παράλληλα με τη Β12 προκειμένου να σχηματιστούν υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι τα σωστά επίπεδα φυλλικού οξέος μειώνουν το ενδεχόμενο εμφάνισης δυσπλασιών του νευρικού σωλήνα των εμβρύων.
Οι βιταμίνες Β1 και Β6 ενισχύουν περαιτέρω τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο, με ποικίλους τρόπους. Οι βιταμίνες αυτές βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από τα τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στη καλή υγεία του νευρικού και του μυϊκού ιστού.

 

Οδηγίες

Πραγματοποιείστε πέντε ψεκασμούς καθημερινά, ή όπως σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός ή ο διαιτολόγος σας.

Το DLuxPregnancy είναι κατάλληλο για γυναίκες που ακολουθούν χορτοφαγική δίαιτα, πάσχουν από διαβήτη ή κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη).

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να λαμβάνεται πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και κατά την περίοδο του θηλασμού.

Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου της στοματικής βλεννογόνου είναι ιδανικό για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff απέδειξε ότι οι βέλτιστες περιοχές για την απορρόφηση της βιταμίνης D βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στο πλάι της βλεννογόνου του μάγουλου. Ο ψεκασμός στις περιοχές αυτές μεγιστοποιεί τόσο την ταχύτητα όσο και το επίπεδο απορρόφησης του συμπλέγματος των συγκεκριμένων βιταμινών απευθείας στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Όταν χρησιμοποιείτε το DLuxPregnancy κάντε απευθείας χρήση στις περιοχές αυτές, προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως των ευεργετικών αποτελεσμάτων του πρωτοποριακού αυτού μηχανισμού απορρόφησης.

Ο ψεκασμός δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με λήψη τροφής καθώς παρακάμπτει την επεξεργασία μέσω του πεπτικού συστήματος.

Μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εφόσον κλειδί της επιτυχίας είναι να το κάνετε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Οι πέντε ψεκασμοί μπορεί να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα είτε να διασκορπιστούν μέσα στην ημέρα, αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το αποτέλεσμα του ψεκασμού στο στόμα σας για τουλάχιστον 10 δεύτερα πριν την κατάποση, προκειμένου να εξασφαλίσετε βέλτιστη απορρόφηση μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών.

Εάν επιλέξετε να πραγματοποιείτε και τους πέντε ψεκασμούς ταυτόχρονα, διαμοιράστε τους κάτω από τη γλώσσα και στο πλάι της στοματικής κοιλότητας, προκειμένου να αποφύγετε τον κορεσμό κάποιας περιοχής.

 

Συστατικά

Στο DLuxPregnancy περιλαμβάνονται...

Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη, κόμμι ακακίας, φυλλοκινόνη (Κ), κιτρικό οξύ, υδροχλωρική πυριδοξίνη (Β6), μονονιτρική θειαμίνη (Β1), σορβικό κάλιο, φυσική γεύση μάνγκο, μαλτοδεξτρίνη πατάτας, κόμμι ακακίας, προπυλενογλυκόλη, χοληκαλσιφερόλη (D3), φυλλικό οξύ, διττανθρακικό νάτριο, μεθυλοκοβαλαμίνη (Β12).

Κάθε δόση (5 ψεκασμοί) παρέχει:
Βιταμίνη D3: 1000iu/25mcg
Φυλλικό Οξύ: 400mcg
Βιταμίνη B1: 1.4mg
Βιταμίνη B6: 2mg
Βιταμίνη B12: 6mcg
Βιταμίνη K: 75mcg

Είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε τα πιο ενεργά και βιοδιαθέσιμα συστατικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για προϊόν κατάλληλο για χρήση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και δεν απαιτεί ψύξη.

FAQs

Τι δοσολογία βιταμίνης D πρέπει να παίρνω;

Οι διεθνείς συστάσεις προτείνουν ένα επίπεδο δοσολογίας σε αντιστοιχία με το σωματικό βάρος. Συνιστούν να λαμβάνετε κατά μέσο όρο 1000IU βιταμίνης D3 ανά 25 κιλά σωματικού βάρους.
Για έναν μέσο ενήλικα, η ποσότητα αυτή αντιστοιχεί σε έναν ψεκασμό DLux3000 ανά ημέρα. Για τα παιδιά η εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων μας DLuxInfant και DLuxJunior παρέχουν τα ιδανικά επίπεδα δοσολογίας.
Συμβουλευτείτε τον ιατρό ή τον επιστήμονα διαιτολόγο.

Ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη γκάμα των προϊόντων της DLux;

Η ουσιαστική διαφορά συνίσταται στη διαφορετική δοσολογία βιταμίνης που προσφέρει κάθε προϊόν ανά ψεκασμό. Τα διαφορετικά χρώματα δε σχετίζονται με τις γεύσεις.
Το DLuxInfant παρέχει 400IU (10µg) βιταμίνης D ανά ψεκασμό.
Το DLuxJunior παρέχει 400IU (10µg) βιταμίνης D ανά ψεκασμό κι έχει φυσική γεύση μέντας.
Το DLux1000 παρέχει 1000IU (25µg) βιταμίνης D ανά ψεκασμό κι έχει φυσική γεύση μέντας.
Το DLux3000 παρέχει 3000IU (75µg) βιταμίνης D ανά ψεκασμό κι έχει φυσική γεύση μέντας.
Το DLuxPregnancy παρέχει 1000IU (25µg) βιταμίνης D ανά δόση (5 ψεκασμοί), ενώ παράλληλα εμπεριέχει και τις απαραίτητες ποσότητες (σύμφωνα με τα όρια της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης) βιταμινών Β1, Β6 και φυλλικού οξέος. Έχει φυσική γεύση μέντας.

Πόσο καιρό διαρκεί το spray;

Τα DLuxInfant, DLuxJunior, DLux1000 και DLux3000 παρέχουν όλα 100 μοναδικούς ψεκασμούς ανά συσκευασία. Επομένως, αν πραγματοποιείτε ένα ψεκασμό καθημερινά, αναμένεται να διαρκέσουν για 100 ημέρες.
Το DLuxPregnancy παρέχει 160 μοναδικούς ψεκασμούς στη συσκευασία των 25ml. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 5 ψεκασμοί ανά ημέρα, επομένως το προϊόν αναμένεται να διαρκέσει 32 ημέρες.

Εάν σύμφωνα με την οδηγία του ειδικού χρησιμοποιώ παραπάνω από έναν ψεκασμούς, θα πρέπει να τους πραγματοποιώ ταυτόχρονα ή σταδιακά μέσα στη μέρα;

Αυτό επαφίεται στη δική σας ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται βέλτιστη απορρόφηση.
Οι έρευνές μας έχουν δείξει ότι οι βέλτιστες περιοχές απορρόφησης βρίσκονται εντός της στοματικής κοιλότητας (κάτω από τη γλώσσα ή στη βλεννογόνο του μάγουλου). Όταν πραγματοποιείται πολλαπλούς ψεκασμούς ταυτόχρονα, προτείνουμε να τους διαμοιράζετε και στις δύο αυτές περιοχές. Κρατήστε το προϊόν για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα στο στόμα σας πριν την κατάποση, χρόνος αρκετός για να ξεκινήσει η διαδικασία της απορρόφησης των ενεργών συστατικών.

Η σειρά των συμπληρωμάτων βιταμίνης D, της DLux, είναι κατάλληλη για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες;

Ναι, είναι κατάλληλη για χορτοφάγους καθώς είναι επίσημα εγκεκριμένη από τη Vegetarian Society της Αγγλίας, ενώ παράλληλα ενδείκνυται και για άτομα με διαβήτη, όπως και για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη. Λόγω της μοναδικής μορφής σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου της στοματικής βλεννογόνου είναι ιδανικά για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

Υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις για τη χρήση της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής της DLux;

Η βιταμίνη D3 όταν χορηγείται βάση εξετάσεων που υποδεικνύουν έλλειψη ή ανεπάρκεια έχει μόνο θετικές επιπτώσεις. Σε περίπτωση που ακολουθείται ειδική φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε τον ιατρό, τον διαιτολόγο ή τον φαρμακοποιό σας.

Ποια ώρα της ημέρας είναι καταλληλότερη για να πραγματοποιώ τον ψεκασμό;

Ο ψεκασμός μπορεί να πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το κλειδί είναι να τον κάνετε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πιο βολικό να λαμβάνουν το συμπλήρωμα καθημερινά το πρωί, πριν την αρχή κάθε ημέρας.

Είναι απαραίτητη η λήψη τροφής πριν τη χρήση του συμπληρώματος;

Όχι. Ο μοναδικός απευθείας μηχανισμός απορρόφησης του προϊόντος από τη στοματική κοιλότητα, παρακάμπτει την επεξεργασία από το πεπτικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τη λήψη τροφής. Τα δραστικά συστατικά του παραδίδονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, μέσω των βλεννογόνων της στοματικής μας κοιλότητα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το DLux spray διαλυμένο μέσα σε φαγητό ή ποτό;

Η γκάμα των στοματικών spray της DLux έχει διαμορφωθεί προκειμένου να απορροφάται απευθείας μέσω της βλεννογόνου μεμβράνης της στοματικής μας κοιλότητας, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα. Ύστερα από κλινικές μελέτες που έχουμε διεξάγει με το Πανεπιστήμιο του Cardiff, διαπιστώσαμε ότι οι πιο αποδοτικές περιοχές για την απορρόφηση της βιταμίνης βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στην βλεννογόνο του μάγουλου. Η σύσταση των προϊόντων μας επομένως είναι τέτοια, που να εξασφαλίζει βέλτιστη και εγγυημένη απορρόφηση μέσω άμεσου ψεκασμού στις δύο αυτές περιοχές.

Μάθετε Περισσότερα

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΣΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SPRAY ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ, ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΚΙΑ

Ολοένα αυξανόμενος αριθμός μελετών αποδεικνύει ότι η απορρόφηση θρεπτικών συστατικών μέσω του στοματικού ψεκασμού μπορεί να είναι έως και δύο φορές πιο αποτελεσματική, συγκρινόμενη με αυτή που επιτυγχάνουν οι παραδοσιακές ταμπλέτες ή κάψουλες.
Μελέτη που διεξήχθη σε ένα τυχαίο δείγμα 28 ατόμων, συνέκρινε ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D σε μορφή στοματικού ψεκασμού με ένα αντίστοιχο σε μορφή δισκίου. Τα αποτελέσματα μετά από 12 εβδομάδες έδειξαν 228% υψηλότερα επίπεδα στα άτομα που έλαβαν το spray, σε σχέση με αυτά που έλαβαν το δισκίο (πρόκειται για 2.28 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση).
Διαβάστε την μελέτη εδώ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΤΗΣ DLux

Κάθε ψεκασμός αποτελείται από εκατομμύρια σταγονίδια, κάθε ένα από τα οποία περιέχει βέλτιστα απορροφήσιμη βιταμίνη D.
Η στοματική κοιλότητα είναι μια ιδανική περιοχή πρόσληψης της βιταμίνης. Ο ιστός της είναι μαλακός και διαθέτει ένα πλούσιο φλεβικό σύστημα κάτω από την επιφάνεια.
Η απορρόφηση δεν εξαρτάται από τη γενικότερη υγεία του οργανισμού. Για παράδειγμα, προβλήματα πέψης δυσχεραίνουν την απορρόφηση δισκίων ή χαπιών, αλλά όχι τους στοματικούς ψεκασμούς.
Ολοένα αυξανόμενος αριθμός μελετών αποδεικνύει ότι η πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής μέσω του στοματικού ψεκασμού, μπορεί να είναι έως και δύο φορές πιο αποτελεσματική, συγκρινόμενη με τις κλασικές κάψουλες και τα δισκία.

Παράγεται στην Αγγλία, διανέμεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την X4Nutrition.