Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

D 3000 + K2

Περισσοτερες Οψεις

D 3000 + K2

3 ψεκασμοί παρέχουν 3000 IU (75μg) βιταμίνης D3 και 75μg βιταμίνης K2 (ως ΜΚ-7 η οποία είναι η πιο δραστική μορφή βιταμίνης Κ2 – προέρχεται από λουλούδια)

To προϊόν συμβάλλει:

  • στη φυσιολογική πήξη του αίματος
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών
  • στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Φυσική γεύση μέντας

Το D 3000 + K2 είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα η οποία αναπτύχθηκε στη φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου του Cardiff και παρέχει βιταμίνη D3 και βιταμίνη Κ2 απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας καλύτερη απορρόφηση σε σύγκριση με δισκία και κάψουλες.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 32047/6-4-2021. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ η παρατεταμένη χορήγηση της σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη συγκέντρωση πρωτεϊνών, των οποίων η ενεργοποίηση εξαρτάται από τη βιταμίνη Κ2.

Οι σημαντικότερες από αυτές τις πρωτεΐνες είναι η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη. Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι πρωτεΐνες, λειτουργούν ως «τροχονόμος» για το ασβέστιο, το καθοδηγούν δηλαδή στα οστά και αποτρέπουν τη καθίζηση του στα αγγεία (η λεγόμενη επασβέστωση αγγείων). Το αντίθετο μπορεί να συμβεί όταν η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη δεν ενεργοποιηθούν λόγω έλλειψης Κ2.

Η BetterYou χρησιμοποιεί την πιο βιοδιαθέσιμη και σταθερή μορφή K2, την MK-7 που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί από το σώμα. Η μορφή της K2 προέρχεται από λουλούδια και μπορούμε να εγγυηθούμε τη καθαρότητα της.

Οδηγίες

  • Συνιστώνται 3 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή πρωί – μεσημέρι – βράδυ) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως.
  • Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση.
  • Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να έρθει πάνω το προϊόν.
  • Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες.
  • Μοναδικός μηχανισμός απορρόφησης του προϊόντος από το στοματικό βλεννογόνο, παρακάμπτει το γαστρεντερικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τη λήψη τροφής.
  • Αν λαμβάνετε αντιπηκτικά κουμαρινικά φάρμακα συμβουλευτείτε πριν τη χρήση του οπωσδήποτε τον ιατρό σας.
  • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Συστατικά

Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη, κόμμι ακακίας, μενακινόνη-7 (βιταμίνη Κ2), λεκιθίνη ηλίανθου, κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, έλαιο μέντας, χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3), DL-atocopheryl acetate (vitamin E).
Δεν εμπεριέχει τεχνητά χρώματα ή γεύσεις.

FAQs

Πόσο καιρό διαρκεί το σπρέι?
Το D 3000 + K2 στοματικό σπρέι παρέχει 90 ψεκασμούς. Επομένως, αν πραγματοποιείτε 3 ψεκασμούς καθημερινά, αναμένεται να διαρκέσει για 30 ημέρες.

Υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις για τη χρήση του D 3000 + K2?
Λόγω της βιταμίνης K2 στο σκεύασμα, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν αν λαμβάνετε αντιπηκτικά κουμαρινικά φάρμακα. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Ποια ώρα της ημέρας είναι καταλληλότερη για να πραγματοποιώ τον ψεκασμό?
Ο ψεκασμός μπορεί να πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το κλειδί είναι να τον κάνετε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πιο βολικό να λαμβάνουν το συμπλήρωμα καθημερινά το πρωί, πριν την αρχή κάθε ημέρας.

Μάθετε Περισσότερα

Πώς δουλεύουν τα στοματικά σπρέι?

Το σπρέι βιταμίνης D3 και K2 παρέχει μικρο-σταγονίδια που διαπερνούν το πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος

Ένας αυξανόμενος αριθμός επιστημονικών δοκιμών και μελετών αποδεικνύει ότι η πρόσληψη βιταμινών μέσω στοματικών σπρέι είναι μέχρι και δύο φορές πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μορφές συμπλήρωσης.