Καλώς Ήλθατε στην X4Nutrition! - Καλύπτουμε τις πραγματικές θρεπτικές σας ανάγκες!

Μάθετε περισσότερα για την βιταμίνη B12

Εσείς το γνωρίζατε;

Η βιταμίνη Β12 αποτελείται από ένα μεγάλο μόριο, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την απορρόφησή της από τον οργανισμό μας.

Δείτε το βίντεο

 

 

B12 Combats tiredness and fatigue
Aids concentration, learning, memory and reasoning
B12 works to form healthy red blood cells
Main dietary source of B12 is red meat
 

 

Γιατί χρειάζομαι τη βιταμίνη Β12;

 

Σχετίζεται με την ικανότητα του οργανισμού να διατηρεί υγιείς νευρολογικές και ψυχικές λειτουργίες, ιδιαίτερα όσες σχετίζονται με την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, τη συγκέντρωση, την μνήμη και την ικανότητα εκμάθησης. Η βιταμίνη Β12 παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει σημαντική την αίσθηση κόπωσης και ατονίας. Ο υποστηρικτικός της ρόλος στη διαδικασία υγιούς διάσπασης των κυττάρων και στο μεταβολισμό του φολικού οξέος την καθιστά άκρως απαραίτητη για γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

Μπορεί να δυσκολεύεστε να επιτύχετε τα απαιτούμενα επίπεδα για έναν υγιή οργανισμό αποκλειστικά μέσω μιας ισορροπημένης δίαιτας, καθώς αποτελεί μια εξαιρετικά δύσκολα απορροφήσιμη βιταμίνη. Πρόκειται για μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη της ομάδας Β, η οποία συνδέεται με τα πρωτεϊνούχα τρόφιμα τα οποία προέρχονται κυρίως από ζωικές πηγές, όπως το κρέας, το ψάρι, το γάλα και τα αυγά. Το γεγονός αυτό περιορίζει ανθρώπους με ειδικές διατροφικές ανάγκες, όπως του χορτοφάγους οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στην έλλειψη βιταμίνης Β12.

 
 

 

Γιατί να επιλέξετε την υπογλώσσια πρόσληψη;

Ειδικά σχεδιασμένο για βέλτιστη απορρόφηση, το Boost B12 oral spray διαβιβάζει αυτή της ζωτικής σημασίας βιταμίνης απευθείας στο κυκλοφορικό σας σύστημα. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff έχει αποδείξει ότι το επίπεδο απορρόφησης της Βιταμίνης Β12 μέσω συμπληρώματος διατροφής αυξάνεται αισθητά αν προσλαμβάνεται υπογλώσσια ή στο εσωτερικού του μάγουλου. Τα αποτελέσματα αυτά είναι ιδιαιτέρως σημαντικά, δεδομένου ότι μόλις 1% της απαιτούμενης ποσότητας μπορεί να εξασφαλιστεί αποκλειστικά από τη διατροφή. Για πρώτη φορά δίνεται η λύση σε όσους επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα και τόνωση του οργανισμού τους.

«Η υπογλώσσια πρόσληψη έχει αποδειχθεί ως μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος απορρόφησης των συμπληρωμάτων διατροφής. Ο μηχανισμός βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που υπάρχει εντός της στοματικής μας κοιλότητας, προκειμένου η βιταμίνη να διοχετεύεται απευθείας στη ροή του αίματος.»
Dr Charles Heard, Cardiff University
 

 

Λόγοι για να επιλέξετε το Boost B12 oral spray

Το spray αποτελείται από εκατομμύρια σταγονίδια, καθένα από τα οποία περιέχει βέλτιστα απορροφήσιμη Βιταμίνη Β12.

Η στοματική κοιλότητα αποτελεί ιδανική περιοχή απορρόφησης. Ο ιστός της είναι ιδιαίτερα μαλακός, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο φλεβικό σύστημα κάτω από την επιφάνειά του.

Η απορρόφηση δε σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του ατόμου. Προβλήματα του πεπτικού συστήματος δυσχεραίνουν την απορρόφηση μέσω ταμπλετών, χωρίς κάτι τέτοιο να επηρεάζει τον στοματικό ψεκασμό.

Ολοένα αυξανόμενος αριθμός επιστημονικών μελετών αποδεικνύουν πως ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω του στοματικού ψεκασμού μπορεί να είναι έως και δύο φορές πιο γρήγορος και αποτελεσματικός, συγκρινόμενος με παραδοσιακά δισκία και κάψουλες.

Έρευνα της Pharmabase κατέδειξε 228% υψηλότερη απορρόφηση της βιταμίνης στον οργανισμό μέσω στοματικού ψεκασμού, συγκρινόμενου με κάψουλες.

Η βιταμίνη Β12 αποτελείται από ένα μεγάλο μόριο, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την απορρόφησή της στον οργανισμό μας.

Το spray μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και δεν απαιτείται να συνοδεύεται από παρουσία φαγητού.

Reasons to choose BetterYou's B12 Oral Spray
 
 

 

Τι είναι η Κακοήθης Αναιμία;

Η Κακοήθης Αναιμία, ή αλλιώς η αναιμία του Biermer είναι μία ασθένεια που ταλαιπωρεί ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων. Δεν πρόκειται για ασθένεια του αίματος αλλά σχετίζεται περισσότερο με το πεπτικό σύστημα. Μερικοί από τους ασθενείς που πάσχουν από Κακοήθη Αναιμία δεν παράγουν τον εγγενή παράγοντα που εμποδίζει την απορρόφηση της Βιταμίνης Β12, ωστόσο αυτοί αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Η πρόσληψη της βιταμίνης μέσω ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής αποτελεί μονόδρομο για τους ανθρώπους αυτούς. Η εντατική χρήση του Boost B12 oral spray μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα επίπεδα στον οργανισμό τους και να αντικαταστήσει επώδυνες ενέσιμες θεραπείες που οφείλουν να επαναλαμβάνονται σε τριμηνιαία βάση. Στην Αγγλία έχει διαμορφωθεί μία ειδική υποστηρικτική κοινότητα για τους ασθενείς με Κακοήθη Αναιμία, η Pernicious Anaemia Society. Τα μέλη της έχουν δει σημαντικά αποτελέσματα βελτίωση, κάνοντας χρήση του στοματικού spray Β12.

Pernicious Anaemia Society